En Çok İzlenen Film ve Diziler


31 Mart 2010 Çarşamba

Lost 6. Sezon 10. Bölüm

Lost 6.Sezon 10.Bölüm

Dizinin ana konusu olan ada dışında, karakterleriyle de izleyiciyi kendisine bağlayan LOST, sıkı karakterleri, aralarındaki uçurumları ve bol drama yüklü hikayeleriyle her hafta bizleri mest etmeye devam ediyor.

16 yıldır adada tekrar etmekte olan bir telsiz mesajından tutun, insanları öldüren, ormanda sürünerek ilerleyen ve kıvılcım sesleri çıkaran bir Siyah Duman’a, Ötekiler’in hayatına, Dharma Girişim’in birbirinden ilginç deney ve aktivitelerine, adada kurulmuş istasyonlarda 108 dakikada bir dizinin favori rakamlarını girerek elektromanyetik bir akımı durdurmaya, psikolojik deneylere; sırlara ve gizemlere, ihanetlere, aşklara, kaçışlara, insanların geçmişlerindeki kalıcı olaylarla ilgili birtakım izleri adada tekrar yaşamalarına kadar her şey bu dizide... LOST sizi ada çevresinde kurduğu bambaşka bir evrene davet ediyor.


Film izle

Sonu Olmayan Yol İzle

Sonu Olmayan Yol İzle

Yapım: 2008 ~ İngiltere
Tür: Suç
Yönetmen: Neil Thompson
Süre: 1 saat 35 dk
Watch my back. Gerçekten başarılı bir yapım. Dostluklar ailelere dönüyor, yıkık aileler ise her zaman birbirlerini kolluyor. Filmde üzerinde durulan önemli bir detay; zayıflıklar. Erkeğin iyi niyetten doğan zayıflığı kadının merhametiyle bütünleşmiyor, kadın erkeği çoğu zaman aşağılanmış görüyor. Film bu detaydan doğuyor zaten. İzlenilmesi gereken hoş bir film. şimdiden iyi seyirler.

Film izle

Sokak Yariscilari İzle

Sokak Yariscilari İzle

Yapım: 2008 ~ Rusya
Yönetmen: Oleg Fesenko
Süre:1 saat 40 dk
Tür: Spor,Macera,Aksiyon
Stepan (Alexei Chadov), ordudan ayrılarak evine geri döner.
Babasının araba tamir dükkanı artık Doker’e
(Stanislav Bondarenko) aittir ve burada sokak yarışları
organize edilmektedir.Stepan ve Doker’ın görünürde birçok ortak noktası vardır.
İkisi de arabaları çok sevmekte; hızsız ve risksiz bir hayatı asla düşünmemektedir.
Ancak iki kişilik arasında anlaşmazlık ve çekişme baş göstermesi kaçınılmazdır
Film bence güzeldi hızlı ve öfkeli filmine benziyor biraz o filmi sevenler bunuda kesin sever diye tahmin ediyorum aksiyon boldu filmde tavsiye ederim izlemeyenlere.

Film izle

Shoot First And Pray You Live İzle

Shoot First And Pray You Live

Yapım : 2008, ABD
Tür : Aksiyon, Western, Macera
Yönetmen : Lance Doty
Senaryo : Lance Doty
Oyuncular :
Alexandra Krizman, Jo Blackstone, Erik J. Bockemeier, Jason Bowen, Chris Browning, Stephen Chomko, Andrea Cypress


Film izle

Mr 73 İzle

Mr 73 İzle

Yapım : 2008, Fransa
Tür : Aksiyon, Suç
Yönetmen : Olivier Marchal
Senaryo : Olivier Marchal
Oyuncular:
Daniel Auteuil (Schneider) , Olivia Bonamy (Justine) , Catherine Marchal (Marie Angéli) , Francis Renaud (Kovalski) , Gerald Laroche ( Matéo) , Guy Lecluyse (Jumbo)
mükemmel işlenmiş..çok güzel bir film.. konu zaten gerçek hayattan alıntı..ama holywood yapsaydı rezil olacak bir film..sakin gerçekçi,iyi oyunculuklarla süslenerek verilmiş.. şiddetle tavsiye ederim..

Film izle

Defendor Filmi İzle

Defendor Filmi İzle

Yapım: 2009, Kanada
Tür: Bilimkurgu, Dram, Fantastik
Yönetmen: Peter Stebbings
Süre: 1 saat 35 dk
Oyuncular:
Woody Harrelson, Kat Dennings, Sandra Oh, Elias Koteas, Lisa Ray
Dram komedi dalında başarılı bir yapım olmuş.İzlemenizi tavsiye ederim.İyi seyirler.

Film izle

Kıyamet Melekleri İzle

Legion İzle

Yapım: 2010, ABD
Tür: Aksiyon, Fantastik, Gerilim, Korku
Süre: 1 saat 40 dk
Oyuncular:Tyrese Gibson, Dennis Quaid, Paul Bettany, Lucas Black, Doug Jones
filim çok güzeldi gerçi gözlerim her an azrail ve israfil'inde bir yerlerden çıkıp gelmesini ve filime katılmasını aradı ama olmadı. bu konuya biraz daha çok para harcanıp filim biraz daha uzun yapılsa filimdeki bebeğin sırrı açıklanmış olsa ve filim biraz daha tatmin edici veya şaşırtıcı bir sonla bitse fantastik filim tarzında kült bir filim olurdu ama yinede 7 puanı hak ediyor

Film izle

Şans Perisi İş Başında İzle

Tooth Fairy İzle

Yapım: 2010 / ABD, Kanada
Tür: Fantastik, Komedi
Yönetmen: Michael Lembeck
Süre: 1 saat 41 dk
Oyuncular:
Dwayne Johnson, Ashley Judd, Julie Andrews, Billy Crystal, Brandon T. Jackson

Güzel bi senaryo izlenimi veriyor. Masalımsı türde komedi bekliyoruz.Şans perisi filmi sizlere inanılmaz eğlenceli dakikalar yaşatacak.İyi seyirler.


Film izle

30 Mart 2010 Salı

Geniş Aile 38.Bölüm İzle

 Geniş Aile 38.Bölüm İzle

Geniş aile dizisinde Cevahir bu bölümde niçin ağlıyor? Şukufe Cavahir'e toptancının kendisine mal vermediğini söyleyince Cevahir toptancıyı basıyor ve o arada başlıyor ağlamaya. Ulvi ise Koyu Bilal'in tarafına geçiyor ve Cevahir'i yalnız bırakıyor. Cevahir'in söylediği esprili sözleri Ulvi Cevahir'e söylüyor. 2013'e kadar devam edecek dizinin bu haftaki bölümü:Geniş Aile 38.Bölüm TEK PARÇA izle 30 mart salı 30.03.2010
TEK PARÇA İZLE.PARTLAR ARASI GEÇİŞ OTOMATİKTİR PLAY TUŞUNA BASMANIZ YETERLİ.

Film izle

Türk Malı 3.Bölüm izle

Türk Malı 3.Bölüm izle

Türk Malı 3.Bölüm izle 29 mart pazartesi 29.03.2010
TEK PARÇA KALİTELİ GÖRÜNTÜ.PLAY TUŞUNA BASMANIZ YETERLİDİR.PARTLAR ARASI GEÇİŞ OTOMATİKTİR.3. Bölüm Özet:Erman ve Abiye, gecenin bir vakti aşağıdan gelen seslerle uyanırlar. Bu seslerin sebebinin hırsız olduğunu düşünerek, Erman temkinli adımlarla aşağıya iner. Ancak gördüklerinden çok korkarak, geldiği gibi yukarı çıkar. Bu tıkırtıların sebebi aslında hırsız değil, faredir.

Sabah olduğunda Abiye evde yalnız başına kalamayacağını öne sürerek, Seval'e gitmeye karar verir. "Kuzu"ların varlığından yeterince rahatsız olan Seval'i ise yine çekilmez saatler beklemektedir. Abiye'yi başından savmak için bulduğu bahane ve çözümlerin her seferinde geri tepmesi, Seval'i daha da çileden çıkartır. Erman da Gökhan'ı postanede esir almıştır. Kuzuların evinin ilaçlanmasıyla birlikte, iki gün boyunca evlerine giremeyecek olan Kuzular, ellerinde bavullarıyla Gökhan ve Seval çiftinin kapılarını çalarlar.


Film izle

The Pacific 3. Bölüm İzle

The Pacific 3. Bölüm İzle

Konu:Steven Spielberg ve Tom Hanks ikilisinin “Band of Brothers” başarısından sonra “The Pacific” ile yeni Bir başarı yakalamaya çalışıyor. 200 Milyon dolarlık bütçesiyle ne kadar iddialı bir yapım olduğunu sinyallerini veren “The Pacific“, 10 bölümden oluşan ve 2. Dünya Savaş’ı sırasında Pasifik’te 3 Amerikalı askerin başından geçen olayları anlatan bir minidizi. Avusturalya’da çekilen, ülkede yapılan en büyük prodüksiyon olarak tarihe geçtiğinin altını da çizmek lazım çünkü 1943 yılının bütün özelliklerini barındıran yerler (tren İstasyonları, bazı sokaklar…v.b.), çekimler sırasında 1 haftalığına kapatılıp dönem kıyafetlerinin bire bir olmasına son derece özen gösterilimiş. Ayrıca yapımda Gary Sweet, Isobel Lucas, Tom Budge, Damon Herriman, Sam Parsonson ve Henry Nixon gibi birçok Avusturalyalı aktör ve aktrist yer alıyor.

Film izle

Repo Men İzle

Repo Men İzle

Yapım: 2010, ABD, Kanada
Tür: Aksiyon, Bilimkurgu, Gerilim
Yönetmen: Miguel Sapochnik
Süre: 1 saat 53 dk
Oyuncular:Jude Law, Forest Whitaker, Chandler Canterbury, Liev Schreiber, Alice Braga
84 yapımı Repo Man'ın bir devamı ya da remake'i değilmiş. Oyuncu kadrosunda tanınmış isimler var. Fragman fena değil, filme bakın birde arkadaşlar ben izledim ve çok beğendim umarım sizde memnun kalırsınız.Bence yılın en iyi filmlerinden biri olacak :)


Film izle

Solomon Kane İzle

Solomon Kane İzle

Yapım: 2009, Çek Cumhuriyeti, Fransa, İngiltere
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera
Yönetmen: Michael J. Bassett
Oyuncular:
Rachel Hurd-Wood, James Purefoy, Mackenzie Crook, Max von Sydow, Jason Flemyng
Film deyince sadece akla abd nin gelmediğinin bi kanıtı yüzüklerin efendisi tarzı bi film çok başarılı ne zamanda çektiler filmi bilmiyorum lüften bilen varsa yazsın..değişik bi fantastik aksiyon macera tadı var bu film burada izlenir işte şu an filmin ımdb si 6.7 bence yuksek olmalı


Film izle

Nine Dead İzle

Nine Dead İzle

Yapım: 2009, ABD
Tür: Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen: Chris Shadley
Süre: 1 saat 38 dk
Oyuncular:
Melissa Joan Hart, John Terry, William Lee Scott, Daniel Baldwin, Michael Wozniak
9 tane birbirini hiç tanımayan yabancının hayatları aralarındaki iletişime bağlıdır.9 kişi eğer aralarındaki bağı çözemeyecek olursa on dakika arayla ölmeye başlayacaktır ta ki bağı çözdükleri ana kadar.dokuz kişiden kaçı ölücek kaçı sağ kalıcak?filmin konusunun özeti imdb de bu şekilde verilmiş kısaca.filmi izledikten sonra detayları bir yorum yaparım.biraz testere havası var gibi geldi bana ama izleyip karar vermek lazım.

Film izle

29 Mart 2010 Pazartesi

The Reeds İzle

The Reeds İzle

Yapım: 2009 ~ İngiltere
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen:Nick Cohen
Süre:1 saat 30 dk
6 kişi hafta sonlarını sazlıkta tekne sürerek geçirmeye karar verirler geldiklerinde tekneleri başkasına verilmiş görürler zorla bir tekne kiralarlar sonra yanlış bir yola saparlar ve yıllar önce öldürülmüş insanların hayaletleri bunları katili bulmaya yönlendirir.

Film izle

Şeytan Çarpması İzle

Şeytan Çarpması İzle


Yapım : 2005, Amerika
Tür : Korku, Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen : Scott Derrickson
Süre : 1 saat 59 dk
Oyuncular:
Jennifer Carpenter, Laura Linney, Tom Wilkinson, Jr Bourne, Colm Feore
Film o kadar da güzel değildi..İnsanı sadece anlık korkutabiliyor..Yani insanın aklında kalacak, korkutacak, düşündürecek bir yanı yok..Filmin konusu üzerine bir sürü korku filmi var onlarca filmde bu konu ele alınmış ama bu biraz daha basit gibi.İnsanı korutmuyor dediğim gibi sadece anlık..Bu filmn yerine yine başka bir şeytan konusunun ele alındığı bi film izleyebilirsiniz..Nede olsa konu aynı hangisinin tipini beğenirseniz onu izleyin..:D Mutlaka çok beğenenler yada beğenmeyenler olacaktır..

Film izle

Çok Güzel Hareketler Bunlar İzle

Çok Güzel Hareketler Bunlar İzle

Çok Güzel Hareketler Bunlar 54.Bölüm 28 mart pazar 28.03.2010
YÜKSEK KALİTE TEK PARÇA İZLEME ALTERNATİFİ..NORMAL KALİTEDE İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN PARTLAR HALİNDE İZLEME ALTERNATİFİ ALTTA VERİLMİŞTİR..

Film izle

Adanalı İzle

Adanalı İzle

Adanalı 57.Bölüm HD kalitede izle 27 mart cumartesi 27.03.2010
TEK PARÇA İZLE.PARTLAR ARASI GEÇİŞ OTOMATİKTİR PLAY TUŞUNA BASMANIZ YETERLİDİR İYİ SEYİRLER.

Film izle

Spartacus 1.Sezon 10.Bölüm İzle

Spartacus 1.Sezon 10.Bölüm İzle

2010'un bombaları gelmeye başladı. Yeni bir kahramanlık ve savaş draması Spartacus : Blood and Sand geliyor. Comic-con'da gösterilen ilk tanıtım videosuyla izleyiciye sunulan Spartacus : Blood and Sand'in yapımcıları arasında, aynı zamanda Legend of The Seeker dizisinin yapımcılığını üstlenmiş Joshua Donen (Drag Me To Hell), Sam Raimi (The Evil Dead, Spiderman) ve Robert G. Tapert gibi isimler bulunuyor. Oyuncu kadrosunda ise ülkemizde Zeyna olarak bilinen Xena : Warrior Princess dizisiyle tanınan Lucy Lawless, Andy Whitfield, John Hannah ve Manu Bennett gibi isimler var. Tüm bu isimler merak ve heyecanı ikiye katlayacak şüphesiz.
En ünlü Roma gladyatörü olan Spartacus'un hikayesini anlatacak olan dizi, meşhur savaş ve kahramanlık filmi 300'ün görüntülerine yakın bir tarz içeriyor. Ayrıca son derece kanlı olacağı, şiddet ve cinsellik içereceği iddiasını da taşıyor. Dizinin 2010 Ocak ayında başlaması planlanıyor. Spartacus : Blood and Sand 2010'un merakla beklenen dizilerinden biri olacağa benziyor. Lafı fazla uzatmıyorum ve sizi dizinin görüntüleriyle baş başa bırakıyorum.

Film izle

28 Mart 2010 Pazar

Kara Köpekler Havlarken İzle

Kara Köpekler Havlarken İzle

Yapım : 2009, Türkiye
Tür : Dram
Vizyon Tarihi : 12 Mart 2010
Yönetmen : Mehmet Bahadır Er Maryna Gorbach
Süre : 88 dk.
Oyuncular:
Cemal Toktaş (Selim) , Volga Sorgu Tekinoğlu (Çaça) , Ayfer Dönmez , Erkan Can , Murat Daltaban , Mehmet Usta , Ergun Kuyucu
Filmi bugün izledim ve oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.ama genel izleyici diye tabir edebileceğimiz kesimin pek de ilgisini çekeceğini zannetmiyorum açıkçası.İlerlemeyi biraz ağırdan alan, temposu düşük, bağımsıza kaçan bir film.Finali harikaydı.Erkan Can hayranları, bu filmde onu fazlaca göremeyecekler ona göre :)Genel bağlamda kalitesini belli eden bir yapım,ama gişe de pek tutulmayacağı aşikar. bağımsızseverlere tavsiyemdir.Türüne göre 7.5/10


Film izle

Kar Melekleri İzle

Kar Melekleri İzle

Yapım: 2007, ABD
Tür: Dram, Psikolojik, Romantik
Yönetmen: David Gordon Green
Süre: 1 saat 46 dk
Oyuncular:
Kate Beckinsale Sam Rockwell Michael Angarano Deborah Allen Jeanetta Arnette
Filmi izledim müthişti gerçekten..Ayrılıklarla baslayan mutsuzlukların daha ne kadar ileri gidebileceğini göstermiş..Filmdeki dramı etraftaki kar bastırıyor.. Muhteşem bir yapım olmuş. David Gordon Green'i kutlamak lazım gercektende.. Kate Beckinsale her zamanki gibi güzel ve başarılıydı.. Tanıdığım 1 numara aktrist daima. Sam Rockwell ve Michael Angarano' da çok iyi performans göstermişler.. Filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..

Film izle

Sugar Creek İzle

Sugar Creek İzle

Yapım: 2007, ABD
Tür: Korku, Gerilim
Yönetmen: James Cotten
Süre: 1 saat 35 dk
Oyuncular:
Robert Miano, Adam Huss, Daniel Kruse, David Pickens, Dayton Knoll

Film izle

27 Mart 2010 Cumartesi

Bu Kız Beni Aşar İzle

Bu Kız Beni Aşar İzle

Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Jim Field Smith
İzleyin izletinn.Film klasik bir gençlik filmi.Daha ileriye geçememiş ama.Sıcak ve eğlenceli bir film.Sıkılmazsınız.

Film izle

Cesaret Filmi İzle

FİLMLİN ADINI BURAYA YAZ

Yapım: 2009, ABD
Tür: Dram
Yönetmen: Adam Salky
Senaryo: David Brind
Yapımcı: Jason Orans, Mary Jane Skalski
Görüntü Yönetmeni: Michael Fimognari
Müzik: David Poe, Duncan Sheik
Süre: 1 saat 40 dk

Film izle

A Call Girl İzle

A Call Girl İzle

Yapım: 2009 / Almanya, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya
Tür: Dram
Yönetmen: Damjan Kozole
Senaryo: Matevz Luzar, Damjan Kozole
Yapımcı: Danijel Hocevar
Görüntü Yönetmeni: Ales Belak
Müzik: Silence
Süre: 1 saat 40 dk
Oyuncular:
Alenka Kraigher, Aljosa Kovacic, Cedric Brelet Von Sydow, Danijel Malalan, Dejan Spasic

Film izle

Gitar Filmi İzle

Gitar Filmi İzle

Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram, Müzikal, Romantik
Yönetmen:Amy Redford
Süre:1 saat 35 dk
Oyuncular : Saffron Burrows , Isaach De Bankole
fılm hayatınızın sonunu geldıgını ogrensenız ne yaparsınız onunuzde bellı bır zaman var ve yasanacak sey o kadar fazla kı...sıcak,samımı bı ınsanın olumu beklemeyıp son anına kadar vaktını guzel gecırdıgını anlatan bır fılm..tavsıye ederım ama bu fılmı sakın ve huzurlu bır zamanınızda ızleyın,ıste o zaman dram olmaktan cıkıcak ve hayatı daha baska sekılde gosterıcek sıze..

Film izle

Flash Forward 12. Bölüm izle

Flash Forward 12. Bölüm izle

Robert J. Sawyer romanı “Flash”tan bir uyarlama olan “Flash Forward“un konusu şöyle; 2009 yılında CERN’de Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, Higgis bozonu araştırmaları için çalıştırılmasından sonra insanoğlu bilinçlerini 2 dakika 17 saniyeliğine kaybederek bayılırlar ve bu süre içinde bütün herkesin gelecekteki hayatları bir çırpıda gözlerinin önünden akıp geçecektir.

Film izle

Cargo Filmi İzle

Cargo Filmi İzle

Yapım: 2009 ~ İsviçre
Tür: Bilim Kurgu
Yönetmen: ıvan Engler
Süre:2 saat
Film oldukça etkileyici sahnelerle donatılmıştır.İzlerken gerçekten büyük keyif olacağınızı düşündüğüm bir yapım.Bu türü sevenlerin kaçırmaması gereken bir film kargo filmi.İyi seyirler dilerim.


Film izle

25 Mart 2010 Perşembe

Sevgili John İzle

Sevgili John İzle

Yapım: 2010, ABD
Tür: Dram, Romantik, Savaş
Yönetmen: Lasse Hallström
Süre: 1 saat 45 dk
Oyuncular:
Channing Tatum, Amanda Seyfried, Jessica Lucas, Scott Porter, Luke Benward
Haftasonu filme gittim. Acıkcasi hoşuma gitti.Duygusallıgın ve romantizmin bir arada işlendigi güzel bi yapım olmuş.Arada özellikle babanın sahnelerinde duygusallık tavan yapiyo. Adamın farklı dramatik bi havasi var. Oyunculugunu cok begendim.Genel anlamda filmi belirtmek istiyorum. Eşinizle sevgilinizle güzel vakit gecirmek istiyosanız tavsiye ederim.

Film izle

Ada : Zombilerin Düğünü İzle

Ada : Zombilerin Düğünü

Yapım: 2009, Türkiye
Tür: Fantastik, Gerilim, Komedi, Korku, Macera
Yönetmen: Talip Ertürk, Murat Emir Eren
Oyuncular:
Cansel Elçin, Taner Birsel, Rüya Önal, Biğkem Karavus, Sırrı Süreyya Önder
Eleştirmenler şimdi kendilerini eleştirsinler.. Oturdukları yerden konuşmasını biliyorlardı. Zaten çoğu eleştirmende(Bu çoğu diyerek hitap ettiğim kısma filmin yönetmenleri dahil değil belirteyim.) aynı fikirde birleşti. O da başarısız olduğu.. İzlemedim ama çok büyük bir beklentimde yok. Herşeyi bir yana bıraktım artık kokuşmuş duruma gelmiş zombi temasını yanına alarak yola çıkmak ve birşeyler yapmayı düşünmek büyük cesaret ister.. Eğer takdir edilecek birşey varsa o da şüphesiz bu...

Film izle

Kıskanmak Filmi izle

Kıskanmak Filmi izle

Yapım: 2009, Türkiye
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Zeki Demirkubuz
Süre: 1 saat 36 dk
Oyuncular:
Hasibe Eren, Berrak Tüzünataç, Serhat Tutumluer, Serdar Orçin, Nergis Öztürk
"Kıskanmak" ile Demirkubuz, sinemasal anlamda güzel görüntüler veriyor seyirciye. Özellikle filmin başlarında Halit’in madende gaz kaçağı aradığı sahne ve Nüshet’in vurulma sahnesi görsel anlamda çok başarılı. Önceki filmlerinden farklı olarak ilk kez klasik müzik kullanılmış. Bu da hem dönem filmi olması açısından, hem de sahneleri güçlendirmesi açısından son derece doğru bir karar. Son olarak, bütünsel olarak Nüshet’in bu derece kötücül olmasının nedeni dönemin Türkiyesi’nde bugünden daha şiddetli sonuçları olan kadın- erkek eşitsizliğinin, kız çocuğunun öteki olarak yetiştirilmesinin tezahürüdür, ancak bu öngörüleri bir kenara bırakıp insan ruhunun derinliklerine bu filmle inmek isteyenler varsa, kıskanmak bu anlamda kaçırılmayacak bir film.

Film izle

Aşk-ı Memnu 66. Bölüm İzle

Aşk-ı Memnu 66. Bölüm İzle

67. Bölüm Özet.Behlül, Nihan’ın sevgisine sığınıyor.Bihter’le yaşadığı yasak aşk yüzünden aldığı yaraları kendi başına iyileştirmeye çalışan Behlül, Nihal’in masum sevgisinde kendini arındırmak istiyor. Buna şahit olan Bihter ise, yeni bir kararla Adnan’ın karşısına çıkıyor. Behlül’le bağlantısının artık sadece bu bebek olduğunu bilen Bihter, ondan vazgeçemeyeceğini anlar. Evliliklerinde sona yaklaştıklarını düşünen Adnan Bey, bu evliliği bitirmek için Bihter’in adım atmasını bekler. Bihter’in yokluğunda evin kontrolünü ele alan Nihal, evin hanımı olarak önemli kararlar verir. Matmazel’in gitmesine de bu kararlılıkla izin vermez. Şüphelerinin ağırlığı altında ezilen Matmazel’in gerçekleri ortaya çıkarmak üzere Beşir’in tanıklığına ihtiyacı vardır.
Öte yandan Firdevs Hanım, Bihter’in evliliğinin giderek çözümsüz hale geldiğini görünce kendine göre önlemler alacak ve Çetin Özder’in elini daha sıkı tutacaktır.
Bihter giderek yalnızlaşır. Ne Behlül, ne Adnan Bey, ne Firdevs Hanım, ne de Peyker, Bihter’in yanındadır artık. Bu durum onun psikolojisini derinden etkileyecektir. Evden gelen haberlerle, evde yokluğunun hissedilmediğini öğrenen Bihter’in yalnızlığına öfkesi eşlik etmeye başlar. Bihter’le yaşadığı yasak aşk yüzünden aldığı yaraları kendi başına iyileştirmeye çalışan Behlül, Nihal’in masum sevgisinde kendini arındırmak ister. Buna şahit olan Bihter, yeni bir kararla Adnan’ın karşısına çıkacaktır.









Film izle

Kurtlar Vadisi Pusu 84.Bölüm İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 84.Bölüm İzle

Polat Alemdar Memati’yi Kurtarmak İçin Ne Yapacak?Kurtlar Vadisi Pusu’nun 84. bölümü her zaman olduğu gibi yine heyecanla izlendi. Abdülhey’i gören Memati, “Ben Yokum” diyerek Polat Alemdar’ın yanından ayrıldı. Polat Alemdar Abdülhey'i kendi evine gönderdi.Polat Alemdar, ormanda Aron Feller’in adamlarını tek tek öldürdü. Aron Feller Polat'ın bir oyun içerisinde olduğunu anladı.

Film izle

Kuzey Yamacı İzle

Kuzey Yamacı İzle

Yapım: 2008 / Almanya, Avusturya, İsviçre
Tür: Macera, Spor, Tarih, Dram, Biyografi
Yönetmen: Philipp Stölzl
Süre: 2 saat 1 dk
Oyuncular:
Benno Fürmann, Arnd Schimkat, Florian Lukas, Ulrich Tukur, Branko Samarovski
Sıradışı bir gerilim senaryosu sıradan dağdıcılık filmi gibi görünsede işlenişi ,verdiği tat-hüzün-heyecan ve akıllara kazınacak güzel bir aşk.Soğuğu iliklerinize kadar hissettirecek harika bir yapım iyi seyirler


Film izle

Onun Hakkında Her Şey İzle

Onun Hakkında Her Şey İzle

Yapım: 2009, ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: Phil Traill
Süre: 1 saat 38 dk
Oyuncular:
Sandra Bullock, Bradley Cooper, DJ Qualls, Thomas Haden Church, Keith David
Hiperaktif bir kadının başkaları için anormal kendisi için ise gayet normal hayat hikayesi.. Bradley Cooper ve Sandra Bullock için izlenebilir.. Ancak yinede yüksek beklentilerle izlemeyin.. Açıkçası izledikten sonra Sandra Bullock'un neden "Razzie"ye aday olduğunu anladım..

Film izle

Derin Vadi İzle

Derin Vadi İzle

Yapım: 2009, ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: Christian Forte
Senaryo: Christian Forte
Yapımcı: Judd Payne
Görüntü Yönetmeni: Alex Vendler
Müzik: William Goodrum
Oyuncular: Denise Richards, Kim Kardashian, Betsy Rue, Scott Caan, Rachel Specter
2 arkadaşın bir makineyle hayali bir fantezi adasına düşmesini konu alıyor film kısaca.. bol bol seksi kadın çıplaklık ve ilkokul esprileri.. 10-14 yaş grubunun büyümesinde ve cinselliği öğrenmesinde yardımcı olacak bir film olabilir anca

Film izle

Tutku Filmini izle

tutku-fur filmi izle

Yapım: 2006, ABD
Tür: Biyografi, Dram
Yönetmen: Steven Shainberg
Süre: 2 saat 2 dk
Oyuncular:
Nicole Kidman, Robert Downey Jr., Jane Alexander, Emmy Clarke, Emily Bergl
nicole kidmanın oyunculuğuna hayranım sırf o oynuyo diye izlemiştim filmi.her zamanki gibi harika bir oyunculuk sergilemiş fakat nicole kidmanın muhteşem oyunculuğu bile filmi kurtarmaya yetmemiş.bence izlmeyin zaman kaybı..

Film izle

Yaprak Dökümü 147. Bölüm İzle

Yaprak Dökümü 147. Bölüm İzle

Yaprak dökümü dizisi milyonları ekranlara bağlamaya devam ediyor.Reşat Nuri'nin romanını televizyona başarılı bir şekilde uyarlayan dizi ilk bölümden bu yana izleyicileri ekrana kilitliyor.Şimdi yaprak dökümü sinetv.net farkı ile sizlerle.İyi seyirler dileriz.

Film izle

Geniş Aile 37.Bölüm İzle

Geniş Aile 37.Bölüm İzle

Geniş Aile’nin başkahramanı evin sorumsuz ve serseri oğlu Cevhahir’dir. Almancı biri ailenin kızı ile evlenip Almanya’ya giden Cevahir, üç ay sonra boşanmış olarak eve dönünce durgun olmayan ortalık daha da karışır. Evin babası, kızı Nazan’ı evlendirip evin nüfusunu azaltmaya çalışırken Cevahir’in yeniden eve dönmesi bütün planları altüst eder. Ailesine çok çektiren, ne okuyan ne de çalışıp hayatını bir düzene sokan Cevahir’in hiçbir şey olmamış gibi davranması ailenin reisi babayı iyice çileden çıkarır ve onu eve kabul etmez. Sokakta kalmak istemeyen Cevahir kendince bir çözüm üretir fakat bu çözüm de kızkardeşi ile nişanlısının arasını bozar. Üstelik Cevahir gelir gelmez sadece ailesini değil, bütün mahalleyi de karıştırmayı başarır. Evlenip Almanya’ya gitmeden önceki sevgilisi Şükufe artık ezeli düşmanı Koyu Bilal ile birliktedir. Bunu öğrenen Cevahir ortalığı birbirine katar.Geniş Aile’nin, Cevahir’i adam etmek ve kızları Nazan’ı evlendirip evdeki kalabalık nüfusu azaltmak için verdikleri mücadele ve babanın tutmayan planları...Geniş Aile 37. bölüm.Bu bölüm 23.03.2010 tarihinde yayınlanmıştır.Yani 23 mart 2010 geniş aile dizisi yayınlandı.

Film izle

1 kadın 1 erkek 86. Bölüm İzle

1 kadın 1 erkek 86. Bölüm İzle

Demet Evgar ile Emre Karayel’in başrollerini paylaştıkları program; ev içinde, arabada, alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumlar özgün ve çok cesur bir tarzla anlatılıyor...86. Bölüm 16.03.2010 tarihinde yayınlandı.yani 16 mart 2010 tarihinde.iyi seyirler dilerim.

Film izle

Otostopçu Filmini İzle

Otostopçu Filmini İzle

Sinemalar.com Puanı:7.1/10
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim, Korku
Yönetmen:Dave Meyers
Süre:1 saat 23 dk
mutlaka ama mutlaka izlenmesi gereken, 1 saniye dahi izleyeni sıkmayan, muhteşem bi film. unutulmaz diyaloglar var filmde. örneğin otostopçunun alyansı evli olmadığı halde sadece yabancılara güvenilir gözükmek için takıyor olmasıyla alakalı diyalog hiç çıkmıyor aklımdan. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez böyle bi durum, çok zekice bi hareket.

Film izle

Nightmare Man İzle

Nightmare Man İzle

Yapım: 2006, ABD
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Rolfe Kanefsky
Süre: 1 saat 34 dk
Oyuncular: Tiffany Shepis, Blythe Metz,Luciano Szafir, Aaron Sherry, Gwen Davis
korku ve gerilim adına pek fazla bir şey yoktu ama bir kaç sahnesi korkunçtu diye bilirim müstehcen sahnelerde eksik değildi filmde,sanki biraz {EVİL DEAD} yani ŞeYtAnIn ÖlÜsÜ filminden alıntı gibi yapmışlar, zaten bahsetdiğim filmi izliyenler olduysa ne demek istediğimi anlıyaçaklardır,izlemesenizde olur izlesenizde izliyeçilerin taktirine kalmış.

Film izle

The Imaginarium of Doctor Parnassus izle

The Imaginarium of Doctor Parnassus izle

Yapım: 2009 / Fransa, İngiltere, Kanada
Tür: Fantastik, Gizem, Macera
Yönetmen: Terry Gilliam
Süre: 2 saat 2 dk
Oyuncular:
Johnny Depp, Jude Law, Heath Ledger, Colin Farrell, Peter Stormare
Hayal gücünüzü kim ölçebilir ki?
Hiç kimse, ama şeytan bununla hep uğraşır ve sizi kandırmak için neler neler verir...neler neler sunar...22 mayıs 2009 gösterim tarihi olarak Cannes Film Festivali, 16 ekim 2009 UK, 11 kasım 2009 France, 25 aralık 2009 United States- te yer almıştır ve 2010 - 8 ocakta bir çok ülkede vizyona giren ve aylar sonra TR- ye gelmesi bence Türk seyircine özel düblaj gerektiğindendir herhalde, detaylara zorlanmadan dikkat edebilmeleri olsa gerek. Terry Gilliam stilini daha iyi anlayabilmek için bu film herkezin beğenmesi önemli değil. Filmi beğendim, kadro Voalaaa...harika... uzun zaman oldu izleyeli, ama herkezi düşündürücek ve kendine bir pay çıkarabileceği bir film olduğu ortada (tabi algılama kabiletiylede ilgili biraz).Unutmayın film masal gibi ve yönetmenin hayal gücü ölçülmeyecek kadar geniş...Asla Şeytanla Anlaşma Yapmayınız!!! :)


Film izle

İzbe İzle

İzbe İzle

Yapım: 2006 / İngiltere, İspanya, Bulgaristan
Tür: Korku
Yönetmen: Nacho Cerda
Süre: 95 dk.
Oyuncular
Anastasia Hille, Karel Roden, Valentin Ganev, Paraskeva Djukelova, Carlos Reig-Plaza, Kalin Arsov
Değişik bir konuya sahipti,film boyunca merak ediyorsunuz ama sonlara doğru herşey gayet net olarak açıklanıyor,En güzel sahneler ev'in olayın yasandığı güne dönüş sahneleriydi,Ordan etkilendim biraz...Korku ve gerilim sevenler kaçırmasın bence...

Film izle

Kan Nehri Filmini İzle

Kan Nehri Filmini İzle

Yapım: 2009, ABD
Tür: Gerilim, Korku, Western
Yönetmen: Adam Mason
Oyuncular:
Ian Duncan, Andrew Howard, Sarah Essex, Tess Panzer
Konusu:
1969 yılı, Clark ve Summer'ın mutlu bir evlilikleri vardır, ve çocuk bekliyorlardır. Summer ve Clark'ı ilk olarak, Summer'ın ailesine hamileliği ile ilgili güzel haberi vermek için Arizona'ya doğru yol alırlarken Californiya'yı geçerlerken görüyoruz. Hiç sonu yokmuş gibi görünen ıssız çölde ilerlerler - ve lastikleri patlar. Büyük bir kaza geçirirler, neredeyse ölümcüldür. Sürünerek çıkarlar, yaralanmış ancak canlıdırlar, Summer karnındaki bebeğinin zarar görmüş olabileceğinden çok korkar. Haritadaki en yakın yer, adı kulağa hiç te hoş gelmeyen Blood River (Kan Nehri) kasabasıdır; orada Joseph adında bir yabancıyla tanışırlar. Joseph ve Clarke arasındaki didişme giderek alevlenir, ve karakterlerimizi içinize işleyecek kadar şiddetli, yıkıcı ve şok edici bir sonuca doğru götürür.Blood River insanların nadiren göründükleri gibi oldukları, herkesin bir sırrının olduğu ve azının (ya da hiçbirinin), sağ kalabildiği uç noktalardaki bir dünyaya yapılan bir yolculuk.

Film izle

24 Mart 2010 Çarşamba

Lost 6. Sezon 9. Bölüm

Lost 6. Sezon 9. Bölüm

Dizinin ana konusu olan ada dışında, karakterleriyle de izleyiciyi kendisine bağlayan LOST, sıkı karakterleri, aralarındaki uçurumları ve bol drama yüklü hikayeleriyle her hafta bizleri mest etmeye devam ediyor.

16 yıldır adada tekrar etmekte olan bir telsiz mesajından tutun, insanları öldüren, ormanda sürünerek ilerleyen ve kıvılcım sesleri çıkaran bir Siyah Duman’a, Ötekiler’in hayatına, Dharma Girişim’in birbirinden ilginç deney ve aktivitelerine, adada kurulmuş istasyonlarda 108 dakikada bir dizinin favori rakamlarını girerek elektromanyetik bir akımı durdurmaya, psikolojik deneylere; sırlara ve gizemlere, ihanetlere, aşklara, kaçışlara, insanların geçmişlerindeki kalıcı olaylarla ilgili birtakım izleri adada tekrar yaşamalarına kadar her şey bu dizide... LOST sizi ada çevresinde kurduğu bambaşka bir evrene davet ediyor.

Film izle

Kirli Kan İzle

Kirli Kan

Yapım: 2010, Hong Kong
Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Dennis Law
Senaryo: Dennis Law
Yapımcı: Dennis Law
Oyuncular:
Simon Yam, Ken Lo, Andy On, Bernice Liu, Jiang Luxia
Hong Kong çetesini yöneten patron yakalanıp, kalpazanlık
suçundan Çin'de idam edilince, çete başsız kalır ve müthiş
bir liderlik mücadelesi başlar.

Film izle

Forget Me Not İzle

Forget Me Not<br />

Yapım: 2009, ABD
Tür: Gerilim, Korku, Romantik
Yönetmen: Tyler Oliver
Süre: 1 saat 40 dk
Oyuncular:
Cody Linley, Carly Schroeder, Bella Thorne, Jillian Murray, Brittany Renee Finamore
Saçmasapan değil tamam, izledikçe konu anlaşılıyor o da güzel ama izlemesi zevkli değil bu da ayrı bir sorun. Yine de birçok filme göre iyi sayılır. Zamanınız varsa izleyin derim ben.

Film izle

Salgın İzle

Salgın İzle

Yapım: 2010, ABD
Tür: Aksiyon, Bilimkurgu, Korku, Dram, Gerilim, Macera
Yönetmen: Breck Eisner
Süre: 1 saat 41 dk
Oyuncular:
Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Danielle Panabaker, Joe Anderson, Lori Beth Edgeman
Senaryoyu yazan George A. Romero varsa bende varım dedim ve izledim.Beklentilerimi karşıladı.İzlerken büyük bir merak içinde kalıyorsunuz.İzlemelisiniz.İyi seyirler.

Film izle

Phoonk İzle

Phoonk İzle

Yapım: 2008, Hindistan
Tür: Korku
Yönetmen: Ram Gopal Varma
Oyuncular:Ashwini Khalsekar, Ahsaas Channa, Amruta Khanvilkar, Anu Ansari, Bharat Kaul

Bu filmi yalnız izleyebilene 11 bin dolar ödül
Yapımcı Ram Gopal Varma, filmin tanıtımı için bulunduğu Mumbai'de gazetecilere yaptığı açıklamada, bir aileyi sarsan kötü bir ruhun anlatıldığı ve aynı adlı ilk filminin devamı olan "Phoonk 2"nin kendisini korkutmayacağını söyleyenleri, sinemada tek başına filmi izlemeye davet ettiklerini söyledi.
KALP RİTMİ TAKİP EDİLECEK
Varma, bunu başaracağını iddia eden izleyicinin, filmin gösterileceği sinema salonunda kalp atışlarının kaydedileceği bir makineye bağlanacağını ve tüm gösterim sırasında gözlerini kapatmadığını ispatlamak için kamerayla görüntüleneceğini kaydetti.Sözkonusu kayıtların, sinema salonu dışında kurulan bir ekranda gösterileceğini belirten Varma, bunu başaran olursa kendisine yaklaşık 11 bin dolar para ödülü verileceğini bildirdi.Ram Gopal Varma "Phoonk" serisinin ilki için de benzer bir teklifte bulunmuş, ancak filmin tanıtımı için yapılan yarışma, gönüllü seçimine hile karıştırıldığı iddiaları üzerine iptal edilmişti.



Film izle