En Çok İzlenen Film ve Diziler


30 Nisan 2010 Cuma

Beyaz Bant İzle

Beyaz Kurdela

Tür:Dram, Savaş
Yapım:2009 ~ Almanya, Avusturya, Fransa
Yönetmen:Michael Haneke
Senaryo:Michael Haneke
Süre:2 saat 30 dkGösterim
Aslında okuldaki eğitimden çok aile içi korku aşılayarak. saygı öğretmeye çalışmak konusu işlenmiş..ki bu zaten çocukları sorunlu hale sokuyor...film kendini izlettiriyor mu izlettiriyor ..ama ne beklediğinizle de alakalı..bir köyde ,huzur bozan şeylerle yaşayan insanlar ve getirileri...


Film izle

Kelebek Filmi İzle

Kelebek

Tür: Dram, Macera
Yapım: 2009, Türkiye
Yönetmen: Cihan Taşkın
Süre: 135 dk.
Oyuncular:Ghassan Massoud, Caner Cindoruk, Deniz Bolışık, Şahin Çelik, Münir Can Cindoruk
Bendeniz yaklacık 950-1000 tane ye yakın film olan bi film arşivine sahibim ve tahmin edebileceginiz gibi yüzlerce film izledim bu film izledigim yerli yabancı filmler arasında ilk 20 ye girer ve izledigim türk filmleri arasında en kaliteli yani 1 numara filmim diyebilirim arşivimde önemli bir yeri var anlayacagınız. izlemeyen arkadaşlara mutlaka izlemelerini tavsiye ederim bi nevi iç hesaplaşma filmi olan film gerçekten çok kaliteli.ayrıca filmin kamara renk seçimini de çok begendim. ama şu bi gerçek anlatılmak istenen 15 dakikada anlatılabilirdi ama o zaman buna film diyememezdik en fazla kısa film derdik ve son olarak şunu belirteyim sonuçta her film öyle degilmi anlatacagı şeyi uzun uzadaya anlatır.Filmle ilgili son bir not düşmek istiyorum. filmin sonunda yaşlı karakterin gidişi güzel bi mesaj veriyor ve o mesaj bi peygamberin lafını anlatıyor:BU DÜNYADA GÜNEŞİN DOGUP BATTIGI HER YERE ALLAHIN ADI GİDECEK BU SİZ OLMASANIZDA MUTLAKA BİRİLERİ GERÇEKLEŞTİRECEK.Ama mühim olan bence bunu bizim yapabilmemiz....


Film izle

Extraordinary Measures İzle

Extraordinary Measures

Tür:Dram
Yapım: 2010 ~ ABD
Yönetmen:Tom Vaughan
Süre:1 saat 45 dk
John ve Aileen Crowley çiftinin iki çocuğu da az rastlanır bir genetik bozukluğa sahiptir. Crowley çifti çocuklarının hayatını kurtarmak için öncelikle kendilerine yardım edecek bir doktor bulmak zorundadır.


Film izle

Yahşi Batı Full İzle

yahşi batı

Tür : Western / Komedi
Yönetmen : Ömer Faruk Sorak
Senaryo : Cem Yılmaz
Yapım : 2009, Türkiye
Oyuncular:Cem Yılmaz , Ozan Güven , Demet Evgar , Zafer Algöz , Özkan Uğur , Dilek Çelebi , Ferdi Sancar , Mazlum Çimen , Tuncay Özinel , Cansu Dere , Uğur Polat

Komedi öğesinden ziyade filmin tarihi yönü daha güzel olmuş...'batılılara' arada ince ince dokundurulan sözleri beğendim ben, katıla katıla gülmesemde yine espriler de aynı düzeyde ince ve anlayabilen içindi...basit, bol küfürlü bir komedi filmi izleyeceğini düşünen insanların beğenebileceği bir yapım değil...Herşey Çok Güzel Olacak tan sonra beğendiğim ikinci Cem Yılmaz filmidir...


Film izle

29 Nisan 2010 Perşembe

Kumarbaz Kız ve Silahşör İzle

Kumarbaz Kız ve Silahşör

Tür:Komedi, Western
Yapım:2009 ~ Kanada
Yönetmen:Anne Wheeler
Süre:1 saat 35 dk
Oyuncu : Dean Cain,James Tupper,Allison Hossack,Keith MacKechnie
İki ebedi düşman poker oyunu sonucu geniş bir çiftliğin sahibi olur. Çiftliğin bir yanı kumarbaza, diğer yarısı ise düşmanına aittir. Aynı çatı altında anlaşmaları güç olsa da, çiftliğe gözünü diken başka bir adayın ortaya çıkmasıyla güçlerini birleştirmek zorunda kalırlar.

Film izle

Necrosis Filmi İzle

Necrosis

Tür: Gerilim, Korku
Yapım: 2009, ABD
Yönetmen: Jason Robert Stephens
Süre: 1 saat 30 dk
6 arkadaş eğlenmek için bir dağ klübesine gitmeye karar verirler, dünyadan izole olduğunu düşündükleri klübede yalnız olmadıklarını farketmeleri uzun zaman almayacaktır.

Film izle

28 Nisan 2010 Çarşamba

Ölümcül Darbe İzle

Ölümcül Darbe

Tür:Aksiyon, Gerilim
Yapım:2009 ~ ABD
Yönetmen:Robert Kurtzman
Senaryo:Alexander Vesha
Süre:1 saat 36 dk
Oyuncular (ilk 5): Sean Patrick Flanery, Joe Pantoliano, Amanda Wyss, Carmen Serano, Luce Rains
A police officer with a painful past returns home to help the FBI track down a mastermind assassin. In an explosive game of cat and mouse, Deadly Impact follows hard-nosed cop Thomas Armstrong (Flanery) whose life was shattered when he became the helpless target of a mastermind murderer. Returning home after a much-needed break, Armstrong joins the FBI to seek revenge and help track down the same killer that threatened his existence, however this time the assassin is back to terrorize not just a single person, but the entire city. In an exhilarating race against time, Armstrong must stay one step ahead to capture the madman and save innocent lives before time runs out.

Film izle

İntikam Peşinde İzle

İntikam Peşinde İzle


Tür:Aksiyon, Gerilim, Suç
Yapım: 2009 ~ Fransa, HongKong
Yönetmen:Johnnie To
Süre:1 saat 48 dk
2009'da Cannes’da Altın Palmiye için yarışan Hong Konglu tanınmış aksiyon ve gangster filmleri yönetmeni Johnnie To’nun son filmi "İntikam Peşinde", Fransız şarkıcı ve oyuncu Johnny Hallyday’in başrolde olduğu aksiyon dolu bir neo-noir gangster filmi.Yönetmen To’nun filminin konusu çok basit: Kızı, damadı ve torunu öldürülen bir baba, intikam almak için Hong Kong’a gelir. Görünürde bir aşçıdır ama asıl mesleği tetikçiliktir.

Film izle

Aşkım Cheri İzle

Aşkım

Tür: Dram, Romantik
Yapım: 2009 ~ Almanya, Fransa, İngiltere
Yönetmen:Stephen Frears
Süre:1 saat 40 dk
Avrupa şatafatının, cilvenin ve sefanın dönemi olan "belle epoque" yani güzel çağ'ı anlatan Cheri, romandan sinemaya aktarılmış yapım. Sanat yönetmeni ve kostümleri ile her ne kadar güzel olsa da eksiklik filmin her yerinde mevcut. Bu eksiklik ise kitabın filme iyice yedirilmemiş olması. Aşkı, ayrılığı,iç bunalımlarını seyirciye çokta fazla hissettiremiyor.Michelle Pfeiffer’ın güzelliği, sesinin tonu ,mimikleriyle her ne kadar başarılı ise Friend’in donuk ifadeli yüz yapısı ile bir o kadar kötü. Belki de Rupert Friend’in Pfeiffer’ın yanına yakıştıramamam ya da roman da dediği gibi bir erkek güzeli olarak göremememden kaynaklanıyor. Ayrıca romanın adının Chéri olması, insanda daha etkin birini düşündürüyor. Hem Chéri'nin seçimi hem de senaryo filme verilen emekleri heba etmiş. Ama yine de Michelle Pfeiffer’ın asil duruşu için izlenir. İyi seyirler.


Film izle

27 Nisan 2010 Salı

Kapımdaki Casus film izle

Kapımdaki Casus
Kapımdaki Casus online izle
Tür: Aile, Aksiyon, Komedi
2009 yılında ustanın oynadığı Big Soldier özellikle Kanlı Hesaplaşmadan sonra tabiki ondan beklentilerim biraz daha arttı doğal olarak sinemada seyrettim ortalama bir Jackie Chan filmi karşılaştım senaryo idare eder derecede Jackie usta hafif yaşlanmasına rağmen performansından bir şey kaybetmemiş oyunculuk performansıda süperdi sıkıcı film olmayıp yer yer gülümsetmeyi başaran aksiyon komedi karışımı bunu en iyi yapan oyuncu Jackie ustadır zaten bir film hoşça vakit geçirdim sinemada fakat dediğim gibi biraz daha iyisini beklerdim yinede kurtarılmış bu filme 6.5/10 puan derim.


Film izle

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin izle

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin
Animasyonların en sevdigim tarafı hem küçük hemde bizim gibi yetişkin izleyicilere hitap etmesi .
Filmi özellikle 3D izlemenizi tavsiye ederim gerçekden sıkıcı tek bir saniye bile yok o kadar eglenceli ve hoş kotarılmış bir animasyonki anlatamam :)).

Son olarak geçen sene çıkan buz devri 3 den beri adam akıllı animasyon çıkmıyordu resmen derdime çare oldu :)).

Sherek ,buz devri , madagasker serileri ve pixar animasyonlarından sonra izledigim en güzel animasyondu Ejderhanı nasıl eğitirsin.






Film izle

Bounty Hunter Ödül Peşinde Full izle

Ödül Peşinde
Ödül peşinde izle
Gerard Butler her filminde çok farklı karakterleri oynuyor ve çok başarılı bu filmde.
Film izledım ve cok hoşuma gitti. Çok mutlu oldum hayal kırıklığına uğramadım.senaryoda oyuncularda bana gore cok iyiydi. izlemeyı dusunen arkadaslara tavsıyem şudur; burdakı ıyı veya kotu yorumlara bakmadan gıdıp kendılerı bu kararı versınler.gıdıp ızlemenızı tavsıye ederim.
Tür:Aksiyon, Komedi, Macera, Romantik
Yapım: 2010



Film izle

26 Nisan 2010 Pazartesi

Türkler Çıldırmış Olmalı İzle

Türkler Çıldırmış Olmalı

Tür: Komedi , Macera
Oyuncular: Peker Açıkalın , Tuba Ünsal , Erdal Tosun , Kadir Çöpdemir , Zeynep Beşerler
Yönetmen: Murat Aslan
Süre: 1 saat 40 dk
Güzel eğlenceli komik ama bir o kadar da saçma bir film. İzlerken bir ara acaba mı dedim ancak filmin ikinci bölümü o kadar saçma sapan ki bu kadar olur ancak. Yine de film yamyamlı kısma kadar iyiydi...


Film izle

Kutsal Damacana 2 itmen izle

Kutsal Damacana 2  itmen izle

Tür: Komedi
Yapım: 2010 ~ Türkiye
Yönetmen: Korhan Bozkurt, Şafak Sezer
Aslında filme yorum yapmak gereksiz ama madem izledim yazayım dedim, öncelikle film çoğu insanın dediği gibi gerçekten çok kötü, ben tüm film boyunca '' bu film ne anlatıyor ya '' diye düşündüm durdum, oysa birinci filmi epey beğenmiştim, belki birinci film de öyle ahım şahım birşey anlatmıyordu ama en azından beni güldürmeyi başarabilmişti, bu ise gülümsetemedi bile, daha önce pek çok film için, kötü - berbat vs. gibi tabirler kullandım ama bu film izlediğim en kötü filmler arasında abartmadan ilk 5'e girer sanırım, bende genel kanıya katılarak eklemek istiyorum ki sakın izlemeyin aman ha kimselere de izlettirmeyin

Film izle

Okuyucu Filmi İzle

Okuyucu Filmi İzle

Tür : Gerilim / Romantik / Dram
Yönetmen : Stephen Daldry
Yapım : 2008, ABD / Almanya , 124 dk.
Oyuncular:Ralph Fiennes (Michael Berg) , Jeanette Hain (Brigitte) , David Kross (Genç Michael Berg) , Kate Winslet (Hanna Schmitz) , Susanne Lothar (Carla Berg) , Alissa Wilms (Emily Berg) , Florian Bartholomäi (Thomas Berg) , Friederike Becht (Angela Berg) , Matthias Habich (Peter Berg) , Frieder Venus (Doktor)


Film izle

Gözlerindeki Sır İzle

Gözlerindeki Sır  İzle

Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Polisiye, Romantik
Yapım: 2009 / Arjantin, İspanya
Yönetmen: Juan José Campanella
Süre: 2 saat 7 dk
Oyuncular:Pablo Rago, Javier Godino, Carla Quevedo, David Di Napoli, Elvio Duvini
Kesinlikle oscarı haketmiş bir yapım.Kusur arasak eğer birçok ödül alan filmde benzer şeyler görebiliriz. Filmde bir bütün olarak bakacak olursak yıllar önce işlenmiş bir cinayet bu cineyettin araştıran polislerden birinin 25 yıl bu konuyu ele alan bir kitap yazmak istemesi. Herşeyin başlangıç noktası.Konunun ele alanış ve işeleniş biçimi harika. fillmde adelet sistemindeki dengesizliği, bu olay yüzünden söylenememiş duygular veertlenmiş hayatlar, unutamamın hüznünü ve son olarak finali yani en muhteşem olanı kesinlikle izlenilmeli.

Film izle

21 Nisan 2010 Çarşamba

Lost 6.Sezon 13.Bölüm İzle

Lost 6.Sezon 13.Bölüm

Lost 6.Sezon 13.Bölüm s06e013 tek parça izle
Dizinin ana konusu olan ada dışında, karakterleriyle de izleyiciyi kendisine bağlayan LOST, sıkı karakterleri, aralarındaki uçurumları ve bol drama yüklü hikayeleriyle her hafta bizleri mest etmeye devam ediyor.

16 yıldır adada tekrar etmekte olan bir telsiz mesajından tutun, insanları öldüren, ormanda sürünerek ilerleyen ve kıvılcım sesleri çıkaran bir Siyah Duman’a, Ötekiler’in hayatına, Dharma Girişim’in birbirinden ilginç deney ve aktivitelerine, adada kurulmuş istasyonlarda 108 dakikada bir dizinin favori rakamlarını girerek elektromanyetik bir akımı durdurmaya, psikolojik deneylere; sırlara ve gizemlere, ihanetlere, aşklara, kaçışlara, insanların geçmişlerindeki kalıcı olaylarla ilgili birtakım izleri adada tekrar yaşamalarına kadar her şey bu dizide... LOST sizi ada çevresinde kurduğu bambaşka bir evrene davet ediyor.

Film izle

Geniş Aile 41.Bölüm İzle

Geniş Aile 41.Bölüm İzle

Geniş Aile
Tür:Yerli Dizi-Komedi
Kanal:Kanal D
Yayın Tarihi:20.04.2010
Yayın Saati:20 00
Bölüm:41
Geniş aile 41.Bölüm özeti:Bu bölümde Hulusi nin askerdeyken yaptığı bir kaçamak sonucu oğlunun olduğu ortaya çıkar.Cevahir in abisi olan genç aile de şok etkisi yaratır.Muazzez in dili tutulur ve Hulusi yi evden kovar..Kara Bilal Şukufe yi kıskandırmak için plan yapar.Plan ters teper ve Şukufe yüzüğü atar.Cevahir in abisi ailenin gönlünde taht kurmuştur.Tam olarak Cevahir in tersidir.Cevahir bu durumdan pek hoşnut olmayacaktır..Özellikle abisinin Şukufe ile samimiyeti onu sonunda çileden çıkartır.

Film izle

The Missing Person İzle

The Missing Person

Tür: Dram, Gizem, Komedi
Yapım: 2009, ABD
Yönetmen: Noah Buschel
Süre: 1 saat 35 dk
Oyuncular:Paul Adelstein, Amy Ryan, Michael Shannon, Halley Wegryn Gross, Margaret Colin

John Rosow (Michael Shannon) alkolik özel detektiftir. John Fullmer (Frank Wood) adlı bir adamın takip edilmesi işini almasıyla hayati aniden değişir. Rosov Fulmerr'in 11 Eylul sonrasında hayatlarına yeni bir şekil vemek isteyen binlerce insandan biri oldugunu yakında keşfedecektir.Prison Break dizisinde kellerman rolünde izlediğimiz Paul Adelstein bu filmde baş rolde.İyi seyirler.


Film izle

Çocuk Filmi İzle

Çocuk Filmi İzle

Tür : Fantastik
Yapım : 2007, Türkiye
Yönetmen : Onur Ünlü
Oyuncular:Ege Tanman (Çocuk) , Tuba Ünsal (Rüya) , Hayko Cepkin (İsfendiyar) , İlker Ayrık (Oktay) , Volkan Demirok (Şişman)

Çok iyi bir film olmamasına ragmen Konu olarak çok güzeldi ancak çocuklara yönelik yapıldığı düşünülürse okadr da kötü değildi. Ben sıkılmadan izlemiştim.Hayko'nun oyunculuğa olan merakını rahatlıkla görebilirsiniz bu filmde. Sadece mimikleriyle götürdü filmi ve kesinlikle mükemmel bir performans sergilemişti tamamen altından kalkabilmişti onun için ilk sinema deneyimi olmasına rağmen.


Film izle

Şehir Adası

Şehir Adası

Tür:Dram, Komedi
Yapım:2009, ABD
Yönetmen:Raymond De Felitta
Süre:1 saat 40 dk
Oyuncular:Andy Garcia, Steven Strait, Emily Mortimer, Julianna Margulies, Alan Arkin
Bocalayan bir ailenin birbirlerine yalan söyleme alışkanlığı onların başını belaya sokar.Ve bu çelişkide devam eden olaylar içinden çıkılamayan bir hal alır.Oyuncu kadrosu ile film bizleri kendine çağırıyor.Kaliteli bir yapım karşınızda.Umarım beğenirsiniz.Hepinize iyi seyirler dilerim.

Film izle

Lazarus Projesi İzle

Lazarus Projesi İzle

Tür: Dram, Gerilim
Yapım: 2008, ABD
Yönetmen: John Glenn
Senaryo: Evan Astrowsky, John Glenn
Süre: 1 saat 39 dk
Oyuncular:Paul Walker, Piper Perabo, Bob Gunton, Linda Cardellini, Brooklynn Proulx
Süper bir filmdi bence izlerken daha filmin başında kalitesini ve alacağınız zevki anlıyorsunuz ilginç bir ilerleyişi ve gelişimi var filmin sürekli şüphe halinde ve bir sonraki sahneyi merak içinde bekleyerek izledim. Tam demek böyle olmuş diyosunuz biraz sonra bi bakmışınız aslında öyle değilmiş :) kesinlikle tavsiye ederim Paul walker da başarılı bir oyunculuk çıkarmış. Paul walker hayranı olan bir arkadaşım sayesinde izledim ve iyikide izlemişim :)

Film izle

20 Nisan 2010 Salı

Benim ve Roz'un Sonbaharı İzle

Benim ve Roz'un Sonbaharı

Tür : Dram
Yapım : 2009, Türkiye
Yönetmen : Handan Öztürk
Oyuncular:Serkan Altunorak (Metin) , Öznur Kula (Berfin) , Serra Yılmaz (Zerri) , Zerrin Arbaş (Tijen) Bahar Ün (Roz) , Abdullah Tapkan (Şoreş) , Aytaç Ağırlar (Nesim) , Zelal Gündüz (Sırma) Leyla Batgi (Hatun) , Tevfik Yapıcı (Davulcu Rıza) , Murat Batgi (Zurnacı Hızır)
Türkiye'de son zamanlarda yaşanan rant kavgaları ve ardı ardına yok olan doğal güzelliklere tepki niteliğinde sayılabilecek ve yaşattığı dramın yanında politik bir mesajı olan ilgnç bir film Benim ve Roz’un Sonbaharı. Sanırım türk halkının artık bilinçlenmesini ve gereken tepkiyi verebilmesi açısından katkıda bulunabilir! İyi Seyirler.. filmin yaklaşık 39 saniyelik bir film müziği vardı arada çalınan işte beni sadece o ezgi etkiledi... Filmde hiç bir konu yoktu. Çok şey söylemek isteyip hiç bir şey söylememiş. Tamamiyle görünü şöleni...

Film izle

The Pacific 6. Bölüm İzle

The Pacific 6. Bölüm İzle

Dizi Hakkında Kısa Bilgi : Takipçisi olduğumuz dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Steven Spielberg ve Tom Hanks’ten, yine 10 bölümlük bir dizi geliyor. 14 Mart’tan itibaren HBO’da gösterilmeye başlayacak “The Pacific” adlı dizi, amerikan ordusunun pasifik cephesinde yaşadıklarını anlatacak. Artık ne kadar yanlı bir anlatım olur bilemiyorum ama tanıtım videolarından anladığım kadarıyla 10 ayrı film kalitesinde dizi bölümü izleyeceğimizi söyleyebilirim. Adamlar yine paraya acımayıp iyi bir iş ortaya çıkarmışlar gibi gözüküyor.200 Milyon dolarlık bütçesiyle ne kadar iddialı bir yapım olduğunu sinyallerini veriyor “The Pacific“

Konusu: Band Brothers dizisinin yaratıcılarından 10 bölümlük bir mini dizi olan “The Pacific” 2. Dünya Savaşı Sırasında Amerika’nın Japonlarla Pacific’de girdigi savaşda 3 Bahriyelinin birbirine baglı hikayelerini anlatır.

Film izle

Ezel 24. Bölüm İzle

Ezel 24.Bölüm

Ezel
Tür:Yerli Dizi
Kanal:ATV
Yayınlanma Tarihi:19.04.2010
Yayınlanma Saati:20 00
Bölüm:24
Süre:93 dakika

Film izle

Türk Malı 6. Bölüm İzle

Türk Malı 6.Bölüm

Tür:Yerli Dizi-Komedi
Kanal:Show Tv
Yayın Tarihi:19.04.2010
Yayın saati:20 00
Süre:90 dakika
Bölüm:6
Türk Malı 6.Bölüm özeti:Kuzu ailesinin yarışmacı olduğu evdeyiz programının çekimleri başlamıştır.Ödülü kazanmak için herkes iyi aile tablosu çizmektedir.Kuzu ailesinin komşularıda kuzuların bu çekimlerinden haberleri yoktur.Onlar kuzu ailesinden kurtulmak için Gökhan Erman Kuzu gibi Seval ise Abiye Kuzu gibi davranmaya başlayıp onları kendi silahlarıyla vurmayı planlar..Kuzu ailesinde ise çekimler facia gibidir.Çocuklar kamera önünde isteklerde bulunurlar..Erman Kuzu nun oğluyla ,Abiye Kuzu nun kızıyla yaptığı konuşmalar herkesi gülmekten kırıp geçirecek.iyi seyirler..

Film izle

Sizi Seviyorum Filmi izle

Sizi Seviyorum

Tür : Komedi
Yapım : 2009, Türkiye
Yönetmen : M.Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular:Emre Altuğ (Erkut) , Birce Akalay (Eda) , Zeynep Beşerler (Ayla) , Irmak Ünal , Durul Bazan (Gökhan) , Selen Sevigen
Farklı bi film olmuş en azından güldüren bir film.:)Her sahnesinde gülüyorsunuz..Konu olarak zaten farklı eşinin ona karşı hazırladığı oyun vs.Film bir bütün olarak çok güzeldi..Film insanı meraklandırıyor aslında.Ertesi gün nasıl bir kadın gelecek neyle ilgilenecek gibi film akışını sağlayan sorular oluşturuyor kafanızda..Emre Altuğ da beklediğimden iyi oyunculuk yapmıştı...

Film izle

Ateş Almaz filmi izle

Ateş Almaz

Tür : Dram
Yapım : 2008, ABD
Yönetmen : Alex Kendrick
Süre : 122 dk
Oyuncular:Kirk Cameron,Erin Bethea,Ken Bevel, Stephen Dervan,Eric Young
Konusu:İtfaiyeci Caleb Holt işi söz konusu olduğunda başarılı bir ortak olmasına rağmen, özel hayatında ilişkisiyle ilgili problemler yaşamaktadır. Babası evliliğini kurtarması için oğluna 40 günlük bir "aşk deneyi" yapmasını öğütler. Çift boşanma aşamasına geldikten sonra ayrı hayatlar yaşamaya başlar ve Caleb bu deneyi evliliğini kurtarmak için ciddiye alır. Böylece hem aşkın ve evliliğin anlamını keşfedecek, hem de inançlarını tazeleyecektir. Çeşitli festivallerde ödüller alan yapım, "ilham verici" bulundu.

Film izle

The Dark House Dom Zly İzle

The Dark House  Dom Zly İzle

Tür: Dram, Korku, Suç
Yapım: 2009, Polonya
Yönetmen: Wojciech Smarzowski
Süre: 1 saat 45 dk
Oyuncular:Arkadiusz Jakubik (Edward Srodon), Marian Dziedziel (Zdzislaw Dziabas), Kinga Preis (Bozena Dziabasowa), Bartlomiej Topa (Mróz), Katarzyna Cynke (Maria Lisowska / Grazyna Srodoniowa), Robert Wabich (Lisowski), Robert Wieckiewicz (Prosecutor Tomala), Krzysztof Czeczot (Banas), Eryk Lubos (Petrycki), Lech Dyblik (Zajdel),
Hikaye iki paralel zamanda uçan iki uçağı anlatıyor.İlk Plot 1978 yılında bir sonbahar gecesi yola çıkar.Edward Srodon bir zootechniciandır, Dziabas ailesinin çiftlik içinde Bieszczady Dağlarının uzak bölgesinde bir kaza yapar.Bir gece Çiftlikte kalır ve olaylar gelişmeye başlar.Ama Onu bekleyen süprizden haberi yoktur...The Dark House Bir diger adıyla Dom Zly Polonya yapımı Dram içerikli bir film.Hikaye tam olarak belli degil tabi buda filmin içinde saklı olsa gerek Filmin Büyüsünü Bozmayalım ve bizi bekleyen süprizide filmde görelim..
İmdb 7.8



Film izle

Peacock Filmi izle

Peacock

Tür: Gerilim, Psikolojik
Yapım: 2010, ABD
Yönetmen: Michael Lander
Oyuncular:Cillian Murphy, Ellen Page, Susan Sarandon, Josh Lucas, Bill Pullman
Bir adam çocukken annesinden gördüğü şiddet üzerine büyüdükten sonra bilinç altında yatan olaylar nedeniyle pisikolojik problemi oluşuyor, işten eve geldikten sonra sanal karısının kontrolü altına giriyor... v.s.
genelde 9-10 yıldız almış (bir kişi 3 yıldız vermiş), yeni bir konu olmasa da bu tür filmleri ilginç buluyorum, oyunculuklar çok beğenilmiş, muhtemelen ağır bir filmdir, aksiyon arayanlara göre değil.

Film izle

Titanların Savaşı Türkçe Dublaj İzle

Titanların Savaşı Türkçe Dublaj İzle

Tür : Fantastik / Macera / Aksiyon
Yapım : 2010, ABD / İngiltere
Yönetmen : Louis Leterrier
Oyuncular:Sam Worthington . (Perseus) , Liam Neeson (Zeus) , Ralph Fiennes (Hades) , Izabella Miko (Athena) , Gemma Arterton (Io) , Alexa Davalos (Andromeda) , Danny Huston (Poseidon) , Tamer Hassan (Savaş Tanrısı)
Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaşta dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus (Sam Worthington), ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades (Ralph Fiennes)'e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus (Liam Neeson)'un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades'e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.

Film izle

18 Nisan 2010 Pazar

En Mutlu Olduğum Yer Sinema film izle

En Mutlu Olduğum Yer
İstanbul'dan, mutlu oldukları yer olan İzmir'in Foça İlçesi'ne gitmek için yola çıkan iki sevgilinin, yol boyunca yaşadığı maceralar ve kendilerini takip eden mafyadan kaçışları anlatılıyor.


Film izle

Son istasyon filmi izle

Son istasyon

Günüzmüzde recep ivedik, kolpaçino,muro vb filmler için salonları tıklım tıklım dolduran gençliğimizin, böylesine işinin ehli iyi bir üstadın, bir fenomenin filmini koca salonda parmakla sayılacak kadar az seyirci ile başbaşa bırakmaları gerçekten üzücü. Yan salonda titanların savaşı adı altında tamamen hayal ürünü bir film kapalı gişe oynarken, böylesine, günümüz gerçeklerini topluma yansıtan filmlerin gölgede kalmları gerçekten can sıkıcı... Filme konusuna gelince ; biraz abartı olsada konu bence gayet güze işlenmiş.Birde üstüne Leven Kırca nın yarı esprili yarı dramatik performansı eklenince tadından yenmez bir film olmuş.Emeği geçen herkeze çok teşekkürler.. Sinemaya gitme planı yapanlara şiddetle tavsiye edilir...


Film izle

Beş Şehir Filmi izle

Beş Şehir izle
Tür:Dram
Süre:1 Saat 27 Dakika
Filmi Antalya'da altın portakal festivalinde izledim.Filmin her sahnesinde ters köşeye yatırıyor yönetmen sizi,olaylar hiç beklemediğiniz şekilde gelişiyor,zaten senaryo dalında altın portakal aldı. Beş Şehir, Onur Ünlü'nün bence en iyi filmi.Vizyona çıksın tekrar seyretmeyi düşünüyoru.


Film izle

Tek Başına Bir Adam film izle A Single Man

Tek Başına Bir Adam
Tür: Dram
Filmi 29.Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde izledim.Tom Ford gerçekten profesyonal yönetmenlere taş çıkartmış.Filmin kurgusu bir harika.Colin Firth'ün performansıda müthişti.Hayran olmamak elde değil.Bu rolüyle Oscar'a aday olmuştu,keşke alabilseymiş.Julianne Moore zaten her zaman ki gibi müthiş.Ufak bir rolü olmasına rağmen filme çok şey katmış.Kısacası görülmesi gereken bir film.Festivalde kaçıranlar üzülmesin yakında vizyona girecek.


http://www.ftape.com/media/wp-content/uploads/2009/09/A-Single-Man.jpg




Film izle

Kara Büyü izle

Kara Büyü

Tür : Gerilim, Korku
Yapım : 2009, ABD
Yönetmen : Sam Raimi
Süre : 99 dk.
Oyuncular:Alison Lohman (Christine Brown) , Justin Long (Clay Dalton) , Lorna Raver (Mrs. Ganush) , Dileep Rao (Rham Jas) , David Paymer (Mr. Jacks) , Adriana Barraza (Shaun San Dena)

IMDB'nin verdiği 7.1 puanı az buluyorum... Filme puanım 7.5'dir... İlk olarak şunu belirtmeliyim ; birkaç arkadaş ''Bazı sahneler çok komikti, komikleşmişti, güldük'' vs.vs. gibi laflar söylemiş..Ben bunun söyleyen arkadaşların ilk kez bir Sam Raimi filmi izlediğini düşünüyorum...Arkadaşlar Sam Raimi'nin olayı da budur zaten :) Korkuturken güldürür. Güldürürken korkutur.. Her filminde en önemli sahnelerde, dananın kuyruğunun koptuğu yerde, en korkutucu yer olarak beklediğiniz sahnelerde bile bir aykırılık, tadında bir komedi vardır.Gidip Raimi'nin Evil Dead isimli filmini izleyin.Ondan sonra bu filmi tekrar izleyin ve yorumlarınızı öyle yapın, filmin ne kadar başarılı olduğunu göreceksiniz :)


Film kendi türünde oldukça başarılı son yıllarda izlediğin en eğlenceli, en başarılı ve en düzeyli korku filmlerindendi... İlk paragrafta da bahsettiğim gibi yönetmen kafasındaki fikirleri yine çok iyi geçirmiş filme.. Bizi hem geren, hem korkutan, yeri gelince tebessüm ettiren ve bize 1 saat 40 dakika boyunca eğlenceli vakit geçiren başarılı bir Sam Raimi filmi... Eğer saçma sapan korku filmlerinden bıktıysanız ve Alfred Hitchcock ve Wes Craven'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi korku yönetmeninden seviyeli ve başarılı bir korku filmi izlemek istiyorsanız ''Kara Büyü'' tam size göre... Saygılar...

Film izle

Spartacus:Blood And Sand 1.sezon 13.Bölüm İzle

Spartacus:Blood And Sand 1.sezon 13.Bölüm İzle

Spartacus:Blood And Sand 1.sezon 12.Bölüm TEK PARÇA HD s01e12
Tür:Yabancı Dizi
Süre:42 dk
Yayınlanma Tarihi:10.04.2010
Yayınlandığı tarihten bu yana izlenme rekorları kıran spartacus blood and sand dizisinin 1.sezonunun 12.bölümü sizler için kaliteli görüntü ile upload edilmiştir..iyi seyirler..Yorum bırakmayı unutmayalım :)
2010'un bombaları gelmeye başladı. Yeni bir kahramanlık ve savaş draması Spartacus : Blood and Sand geliyor. Comic-con'da gösterilen ilk tanıtım videosuyla izleyiciye sunulan Spartacus : Blood and Sand'in yapımcıları arasında, aynı zamanda Legend of The Seeker dizisinin yapımcılığını üstlenmiş Joshua Donen (Drag Me To Hell), Sam Raimi (The Evil Dead, Spiderman) ve Robert G. Tapert gibi isimler bulunuyor. Oyuncu kadrosunda ise ülkemizde Zeyna olarak bilinen Xena : Warrior Princess dizisiyle tanınan Lucy Lawless, Andy Whitfield, John Hannah ve Manu Bennett gibi isimler var. Tüm bu isimler merak ve heyecanı ikiye katlayacak şüphesiz.
En ünlü Roma gladyatörü olan Spartacus'un hikayesini anlatacak olan dizi, meşhur savaş ve kahramanlık filmi 300'ün görüntülerine yakın bir tarz içeriyor. Ayrıca son derece kanlı olacağı, şiddet ve cinsellik içereceği iddiasını da taşıyor. Dizinin 2010 Ocak ayında başlaması planlanıyor. Spartacus : Blood and Sand 2010'un merakla beklenen dizilerinden biri olacağa benziyor. Lafı fazla uzatmıyorum ve sizi dizinin görüntüleriyle baş başa bırakıyorum.

Film izle

The Gruffalo İzle

The Gruffalo

Tür: Animasyon
Yapım Yılı: 2009, İngiltere
Yönetmen: Max Lang, Jakob Schuh
Süre: 27 dk
Seslendirenler:Helena Bonham Carter, James Corden, Tom Wilkinson, John Hurt, Rob Brydon

Film izle

Salgın İzle

Salgın

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu, Korku, Dram, Gerilim, Macera
Yapım: 2010, ABD
Yönetmen: Breck Eisner
Süre: 1 saat 41 dk
Oyuncular:Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Danielle Panabaker, Joe Anderson, Lori Beth Edgeman
Timothy olyphant i cok severim yani saglam bi oyunculugu var tipi falan da her filme uyuyo herifin komedi korku macera her türlü filme giden bi tipi var ha diger oyuncular pek ole surekli izledigim adamlar deil ama filmin konusu itibariyle heycanli bi filmdi ha filme giderken zombili zannettim filmi ama deil kesinlikle zombi filmi deil bambaska bi konu yaratmıslar heycan i surekli yasiyabilcegin hos bi film ben sevdim iyi seyirler herkese...

Film izle

Ölümden Daha Soğuk İzle

Ölümden Daha Soğuk

Tür: Gerilim, Korku, Dram
Yapım: 2007 / ABD, İngiltere, Kanada
Yönetmen: Gregory Jacobs
Süre: 1 saat 31 dk
Oyuncular:Emily Blunt, Chelan Simmons, Ned Bellamy, Ashton Holmes, Martin Donovan
'Donmak, yaşayacaklarının yanında en basit korkuları olacaktır' burdakı ozetın sonunda bu yazıyo aynı sekılde dvdnın arkasındada bu yazı vardı ve cok etkılemıstı kı kar ve soguk benım ıcın korku faktorlerındendır fılmede o yonde buyuk bı hevesle basladım.. genelde hareket ve korku pek yoktu ama gerılımı kendıne baslamaya yettı..hayal ve ercek arasında gıdıp geldım, konusu basıt gorunmesıne ragmen cok iyi işlenmıstı.. ve sonu gercekten muthıs bı son oldu.. kısaca ızlenmeye deger fılmlerden ama bıraz kısa ve hareketsızdı bunlarda olsaydı cok daha iyi olabılırdı..


Film izle

Yuva Belgesel İzle

Yuva Belgesel İzle

Tür:Belgesel
Yapım : 2009, Fransa
Yönetmen : Yann Arthus Bertrand
IMDb : 8.4 / 10
Süre : 90 dk
dünyanın her bir köşesinde ki güzellikleri ve bizim o güzelliklere neler yaptığımızı gösteren görsel bir şölen sanki...izledikçe kendinize ben neler yapabiliyormuşum insan olarak neleri mahvediyormuşuz diyorsunuz.bilinçlenmemiz için izlememiz gereken harika bir belgesel.rakamlarla istatistiksel hesaplarla elimizde olanları,harcadıklarımızı elimizde kalanları ve ileride neler olabileceğini tek tek anlatan bu tabloya bakıp kendinize gelin dedirten 90 dakika ekrana kilitleyen harika bir belgeseldi.izlenmesi kesinlikle gerekli.


Film izle

Scooby Doo Abracadabra Doo İzle

Scooby Doo Abracadabra Doo

Tür: Aile, Animasyon, Fantastik, Komedi, Macera
Yapım: 2010 ~ ABD
Yönetmen:Spike Brandt
Süre:1 saat 15 dk
Çete bir seyahate Wilma's kız kardeşi Madelyn kontrol gider. O Whirlen Merlin Magic Academy, sahne sihirli okuyan oldu yerde belli bir dev Griffin sightings edilmiştir. Çete araştırmak için karar verir.

Film izle

16 Nisan 2010 Cuma

Nekrüt

Nekrüt

Tür:Komedi
Yapım: 2008 ~ Türkiye
Süre:1 saat 45 dk
Yönetmen:Ulaş Ak
Nekrüt adlı gezegenin yönetim konseyi, gezegenin adının tersten okunduğunda Türken olduğunu fark edince, özel bir ekibi dünya gezegeninde Türkiye'ye gönderme kararı alır. Üç kişiden ve bir çocuktan oluşan ekibin başından, Türkiye'ye ayak bastığı ilk andan itibaren olmadık olaylar geçer. Olayların kendi içinde komik akışı sona doğru, Nekrütlülerin yaşadıkları gezegende bilmedikleri duyguları öğrenmeleri ile sonuçlanır: Sevgi, aile ve fedakârlık...

Film izle

Genç Victoria Film İzle

Genç Victoria

Tür: Dram, Romantik, Tarih
Yapım: 2009 ~ ABD, İngiltere
Yönetmen:Jean-Marc Vallee
Süre:1 saat 40 dk
Bu filmin sinematografisi gerçekten çok iyiydi. MekanLar, kostümler, efektler çok kaliteliydi. Tarihi film sevenleri için biçilmiş kaftan filmimiz. Filmin müzikleri de çok kaliteliydi. Hollywood’un genç yıldızlarından Emily Blunt bu filmde Victoria karakteri ile çok iyi bir performans sergilemiş. Paul Bettany‘i de Akıl Oyunları filminden hatırlayanlar bilir ne denli iyi bir oyuncu olduğunu.iyi seyirler diliyorum.

Film izle

BBC: Doğanın Büyük Gösterisi İzle

BBC: Doğanın Büyük Gösterisi

Tür : Belgesel
Yapım : 2009 / İngiltere, ABD
IMDb: 9.1 / 10
Belgesel seri halinde 6 Bölüm olarak çekilmiştir.
NE DEDİLER?

“Bence televizyondaki en iyi şey.” Richard Rogers, Observer
“Geçtiğimiz haftanın Nature’s Great Events yayınından sonra benzer tüm doğa belgeselleri size biraz sönük görünebilir.” Gareth McLean, Guardian
“David Attenborough’nun dış sesli anlatımı ve olağanüstü fotoğrafların muhteşem kombinasyonundan oluşan yeni altı bölümlük belgesel, doğanın en büyük olaylarının derlemesi niteliğinde. Kutup tilkileri son derece şirin yavrularıyla ilgilenirken görülüyor. Balinalar buzullardaki çatlaklar arasında yüzüyor. Bu muhteşem materyal Guillemotların ilk uçuşlarında çekilmiş. Ve sonra zavallı, yaşlı kutup ayılarına dönüyoruz. İnce buz tabakası üzerinden kayıyorlar ve yemeksiz geçen koca bir yaz boyunca hayatta kalmaya çalışıyorlar. Bu ayıların üçte ikisi 2050’ye kadar yok olabilir ve belgesel çok güzel bir şekilde bunun neden büyük bir facia olacağını anlatıyor.” David Chater, The Times
“Kalbinizi eritmeye yeter...” Thomas Sutcliffe, Independent
“Gerçekten muhteşem.” Sophie Heath, Daily Mail
“Olağanüstü... Bu belgesel sayesinde somon balıklarına saygı duymaya başladım.” Anila Baig, Sun
“...Kel kartallar ve somon avlayan boz ayıların muhteşem görüntüleri.” Sunday Times
“Nature’s Great Events, BBC’nin diğer herkesten hala daha iyi yaptığı muhteşem bir doğa tarihi belgeseli.” Chris Bryans, Observer
“Mendillerinizi hazırlayın: Çok acıklı bir hikaye izleyeceksiniz.” Martin Skegg,
Guardian
“İzleyiciyi hayran bırakacak bir bakış sunuyor.” Anila Baig, Sun
“Suyun altında olanlar, sümsüklerin denizin 30 metre altına dalmalarındaki nefes kesici görüntüler kadar etkileyici.” Maeve Quigley, Daily Mirror


The Great Melt.B1.

The Great Salmon.Run.B2.

The Great Migration.B3.

The Great Tide.B4.

The Great Flood.B5.

The Great Feast.B6.
Film izle

A Numbers Game İzle

A Numbers Game İzle

Tür : Komedi,Aksiyon
Yapım : 2010, ABD
Yönetmen : James Van Alden
Senaryo Yazarı : James Van Alden
Oyuncular:
Madison Walls, Steven Bauer, Ken Howard, Alice L. Walker, Hanna Hall


Film izle

Aşk ve Sigara İzle

Romance and Cigarettes

Tür : Romantik, Dram, Komedi
Yapım : 2006, ABD
Yönetmen : John Turturro
Süre : 115 dakika
Orta yaş krizi eşiğindeki Nick, kızıl saçlı Tula (Kate Winslet) için büyük bir tutku beslemektedir. Nick'in karısı olan Kitty (Susan Sarandon) için ise bu ihanet bardağı taşıran son damla olmuştur. Kocasına karşı inancını kaybeden Kitty, nefretten dolayı hissettiği yırtıcı duygulara kendi bile şaşırmaktadır. Nick ise sonunda ailesini içine sürüklediği acıyı anlayacaktır. Karısının sahip olduğu aşk ve saygınlığın değerini zamanla keşfedecektir.

Film izle

Yıl 2012 Zamanın Sonu İzle

Yıl 2012 Zamanın Sonu  İzle

Tür : Belgesel
Yapım : 2006, ABD
Yönetmen : Sharron Rose
Süre : 100 dk.
Konusu:Gökyüzü ve matematik bilgileri çok ileri olan ve zamanı döngüler olarak kaydeden Mayaların Takvimi 21 Aralık 201 'de sona eriyor. Güneş ve Galaksinin merkezi, aynı hizaya geliyor.
Günümüzle 21 Aralık 2012 arasında ne olacak. Tüm kavramların ardındaki değişmeyen güç; Quantum Fiziği ve Çekim Yasası.
21 Aralık 2012'de kıyamete benzer bir olay bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaklar. Böyle bir şey olmayacak, çünkü çoktan olmaya başladı. Siz bu programı izlerken de devam ediyor olacak.
Yüzüklerin Efendisi'ndeki kozmolojiye ne kadar da çok benziyor değil mi?

Film izle

Celda 211 izle

Celda 211 izle

Tür: Aksiyon, Dram
Yapım: 2009 ~ Fransa, İspanya
Yönetmen:Daniel Monzon
Süre:1 saat 50 dk
İspanyol sinemasının en itibarlı ödülleri olan "Goya", düzenlenen törenle sahiplerini buldu.Yönetmenliğini Daniel Monzon’un yaptığı Celda 211 (Hücre 211) 2009’un en iyi filmi seçildi. Film, en iyi yönetmen ve en iyi erkek oyuncu dahil toplam 8 dalda ödül aldı.Penelope Cruz ve Javier Bardem gibi Hollywood’da da ün yapmış İspanyol sanatçıların katıldığı gecenin süprizini, yönetmen Pedro Almodovar yaptı. İspanyol Film Akademisi ile arasındaki görüş farklılığından ve ödül törenlerini sevmediğinden uzun bir süredir "Goya" ödüllerine katılmayan Almodovar, en iyi film ödülünü vermek için sahneye geldiğinde büyük alkış aldı.
"Los Brazos Rotos" adlı filmiyle Goya’da 5 dalda aday olan Pedro Almodovar, sadece "En iyi orijinal müzik" dalında ödül kazanırken, filmdeki rolüyle "En iyi kadın oyuncu" adayı olan Penelope Cruz geceyi ödülsüz kapattı.

Film izle