En Çok İzlenen Film ve Diziler


18 Nisan 2010 Pazar

Kara Büyü izle

Kara Büyü

Tür : Gerilim, Korku
Yapım : 2009, ABD
Yönetmen : Sam Raimi
Süre : 99 dk.
Oyuncular:Alison Lohman (Christine Brown) , Justin Long (Clay Dalton) , Lorna Raver (Mrs. Ganush) , Dileep Rao (Rham Jas) , David Paymer (Mr. Jacks) , Adriana Barraza (Shaun San Dena)

IMDB'nin verdiği 7.1 puanı az buluyorum... Filme puanım 7.5'dir... İlk olarak şunu belirtmeliyim ; birkaç arkadaş ''Bazı sahneler çok komikti, komikleşmişti, güldük'' vs.vs. gibi laflar söylemiş..Ben bunun söyleyen arkadaşların ilk kez bir Sam Raimi filmi izlediğini düşünüyorum...Arkadaşlar Sam Raimi'nin olayı da budur zaten :) Korkuturken güldürür. Güldürürken korkutur.. Her filminde en önemli sahnelerde, dananın kuyruğunun koptuğu yerde, en korkutucu yer olarak beklediğiniz sahnelerde bile bir aykırılık, tadında bir komedi vardır.Gidip Raimi'nin Evil Dead isimli filmini izleyin.Ondan sonra bu filmi tekrar izleyin ve yorumlarınızı öyle yapın, filmin ne kadar başarılı olduğunu göreceksiniz :)


Film kendi türünde oldukça başarılı son yıllarda izlediğin en eğlenceli, en başarılı ve en düzeyli korku filmlerindendi... İlk paragrafta da bahsettiğim gibi yönetmen kafasındaki fikirleri yine çok iyi geçirmiş filme.. Bizi hem geren, hem korkutan, yeri gelince tebessüm ettiren ve bize 1 saat 40 dakika boyunca eğlenceli vakit geçiren başarılı bir Sam Raimi filmi... Eğer saçma sapan korku filmlerinden bıktıysanız ve Alfred Hitchcock ve Wes Craven'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi korku yönetmeninden seviyeli ve başarılı bir korku filmi izlemek istiyorsanız ''Kara Büyü'' tam size göre... Saygılar...

http://i49.tinypic.com/23mvfxe.gif






0 yorum:

Yorum Gönder